Digital informations koncept til Uddannelse Sektoren

Digital opslagstavle-system, planlægningsskærme, etc.

  education380x253Kosteffektiv realtime- og troværdig information   Screeninfo´s informationskoncept bruges af skoler og gymnasier i hele Danmark. Det handler ikke kun om, at informationsskærme giver en fleksibel mulighed for at engagere og kommunikere med elever og personale, men at hjælpe skolen med, at få den mest omkostningseffektive udnyttelse af værdifulde ressourcer i organisationen. Med en eller flere storformat skærme, kan du kommunikere vitale budskaber hurtigt og nemt på hele skolen, gymnasier eller alle former for uddannelses steder. Nedennævnt er idéer på indhold til skærmene:
 • Vis jeres planlægning - Vis lokaletildeling for hele skolen og dens område (evt. på bestemte skærme) og opdatere dem på få sekunder, så alle vil kunne se dem omgående. Informationssoftwaren kan integreres til de fleste eksisterende tidsplans systemer med automatisk opdateringer og vise dem grafisk.
 • Give personalemæssige opdateringer - Vis information om vikarer, timeplaner og andre ændringer i personaleplanen.
 • Gennemføre uddannelses politik - Sikre at budskaber og initiativer fra ledelse og uddannelsessystemet overføres til elever og personale via indhold og beskeder på skærmene.
 • Vis "nødsituations" meddelelser - Send en vigtig besked til hver skærm på Campus, vise »Breaking News” fra en mediakanal, aflysning af en begivenhed, ombygning, etc..
  Screeninfo hjælper til? Screeninfo informationskoncept kan informere og vise ubegrænsede elektroniske meddelelser af enhver standard-format på skærmene på samme tid. Du kan få vist forskellige budskaber på forskellige skærme, med de stedspecifikke budskaber, der skal vises. Vis frokost menuen i skolens kantine eller opdateringer i fællesområdet. Hele systemet kan opdateres af forskellige medlemmer af personalet (med individuelt password og beskyttet adgang), informationssystemet er lige så fleksibelt som du ønsker at det skal være. Vi rådgiver til den bedste løsning. Sammenlignet med anden form for campus kommunikation, bibringer denne software en række vigtige fordele:
 • Er mere effektiv - Med rulletekster, live tv, billeder og video som potentielt indhold på alle skærme, vil elever og personale være mere opmærksomme på vigtige beskeder.
 • Real-time beskeder - Kommunikere så snart du har brug for det. Det tager få sekunder at opdatere beskeder og der er ingen grund til at opsætte meddelelser på opslagstavler eller forvente, at studerende og ansatte kontrollere deres intranet.
 • Mere optimal udnyttelse af ressourcerne - Brug dine undervisningslokaler eller auditorier mere effektivt, foretage ændringer i rumtildelinger og kommunikere med det samme på tværs af din campus på under 60 sekunder.
 • Mere energieffektiv - Screeninfo´s system har meget lavt strømforbrug, som forhindrer unødig miljøpåvirkning og sikre en mere omkostningseffektiv 'always-on' forbrug.
 • Mere overkommelige – Screeninfo informations software  er cloude-baseret og kan køre på skolens eksisterende it-infrastruktur
 • Screeninfo tilbyder en af ​​de mest overkommelige informations-løsninger på markedet.
  Nøglefunktioner
 • Multi-messaging - Kan spille ubegrænset beskeder og grafik på samme tid.
 • Egen-branded - Brug dit eget logo og farveskema for at oprette din egen info kanal!.
 • Fleksibel skærm layout - Nemt og hurtigt at skabe nye skærmdesigns (hvis påkrævet).
 • Afspiller alle medietyper - Billeder, video, live tv, rulletekster, PowerPoint ®, websider, RSS-feeds m.m.
 • Let at bruge - Opdatering af beskeder på alle skærme på få sekunder.
 • Multi-user admin - Autoriserede medarbejdere kan styre deres egen zone af skærmen.
 • Planlægning af meddelelser - Planlæg specifikke budskaber til at blive vist på bestemte tidspunkter af dagen eller planlæg et helt andet type af beskeder, der kan vises efter normal skoletid, hvis for eksempel, at din campus bruges til voksenuddannelse eller anden aften aktiviteter.
 • Økonomisk - Ingen løbende omkostninger og konkurrencedygtige opstart omkostninger, med sitets licens til at tillade alle dine PC-tilsluttede skærme til at vise meddelelser
 • Skærme kan placeres hvor som helst inden for en WiFi zone. Skærmene kan også kobles direkte på en LAN tilslutning.
  Omfattende uddannelse og support er til rådighed En Digital Sigange licens fra Screeninfo betyder, at du er dækket for fremtiden

Besøg os

Lorem ipsum dolor sit amet, cones ctetur adipiscing elit dusch solli citudin arcu non rutrum

Grønnegade 51 2970 Hørsholm

RING TIL OS

Lorem ipsum dolor sit amet, cones ctetur adipiscing elit dusch solli citudin arcu non rutrum

+45 20219322

SKRIV TIL OS

Lorem ipsum dolor sit amet, cones ctetur adipiscing elit dusch solli citudin arcu non rutrum

Dirkte
kontakt

T: +45 20219322
lao@screeninfo.dk

Administration
og produktion

Grønnegade 51
2970 Hørsholm

Salg og
support

Flæsketorvet 68, 1.
1711 København V.

Copyright Screeninfo 2017 - designed by Addjour